Updates omtrent Veluwe rit en COVID-19

Aangezien we de laatste tijd een beetje een moeilijke situatie hebben gehad wat betreft het organiseren van nieuwe ritten, hebben we alles een tijdje stil moeten liggen. Dit hebben wij gedaan om ons aan de regels te kunnen houden en ook voor de veiligheid van alle deelnemers.

Maar niet getreurd want wij zijn weer terug!

Om te beginnen gaan we proberen om de Veluwe Tour eind maart te organiseren om te vieren dat de lockdown achter de rug is. Dit zullen wij alsnog op een COVID-19 proof manier doen. Hiervoor zal de tour wel iets anders zijn dan wij eerst dachten. Hierover sturen we de deelnemers een mail.

Vervolgens hebben we in de tussentijd intern veel besproken en willen we graag nog meer ritten gaan organiseren. Zoals je nu kunt zien op onze evenementenpagina staan er enkele geplande ritten bij. Deze ritten zal later meer bekend over worden gemaakt naarmate we dichter bij de ritten komen. Houd de evenementenpagina dus goed in de gaten!

Ook hebben wij veel besproken over eventuele concepten om de enthousiasme erin te houden en eventueel meer te doen dan alleen ritten. Ook hier zullen wij binnenkort meer over bekend gaan maken.

Kortom veel goede en nieuwe dingen die gaan gebeuren binnenkort. So stay tuned!

Powered by LB Creative Media